V-Terra Kft.

Rólunk

Home  >>  Rólunk


V-TERRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.fő tevékenysége:

 

Acélhulladékok, illetve elektronikai hulladékok begyűjtése, szállítása, kezelése és újrahasznosításra való előkészítése.

Alapvető technológiáink: Hulladék begyűjtés, közúti szállítás, válogatás, bontás, előkezelés, deponálás, újrahasznosítható hulladék értékesítése. Társaságunk célul tűzte ki, hogy a környezeti szempontok figyelembevételével folytatja tevékenységét. Mivel tudatában vagyunk annak, hogy az általunk végzett tevékenység környezeti hatása közvetett úton ugyan, de jelentős szerepet játszik, a bolygónk megóvásáért vívott harcban, ezért a környezettudatos gondolkodás és működés társaságunk alapfilozófiájának egyik legfontosabb eleme.

V-TERRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Célunk, hogy olyan környezeti teljesítményre tegyünk szert, amelyre büszkék lehetünk, valamint hogy széles körben elnyerjük ügyfeleink, és érdekelt feleink bizalmát. További célunk, hogy jó szomszédok legyünk, valamint minél nagyobb mértékben hozzájáruljunk a nemzeti és a nemzetközi környezetvédelmi erőfeszítések egyre szélesebb körű kiterjesztéséhez. Céljaink elérése érdekében:

Tevékenységünk során, folyamatainkon belül elsődleges célunk a begyűjtött hulladékok, közúti szállítása, válogatása, bontása, újrahasznosításra való előkészítése, deponálása, illetve az újrahasznosításra előkészített hulladék értékesítése.

Betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokat, határozatokat és szabványi előírásokat, valamint a belső szabályozásokat. Környezeti célokat és előirányzatokat határozunk meg, amelyeket környezeti programok keretében valósítunk meg, folyamatosan nyomon követve teljesülésüket. Tevékenységünk során az energiát és anyagokat gazdaságosan használjuk fel.

Környezeti teljesítésünket meghatározott rendszerességgel értékeljük, és ennek figyelembevételével környezetközpontú irányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Környezetirányítási rendszerünk teljesítményéről és változásairól rendszeresen tájékoztatjuk munkatársainkat, valamint naprakész információval rendelkezünk.

A szállítóinktól elvárjuk, hogy az általunk működtetett környezetközpontú irányítási rendszer elvárásaival összhangban, a jogszabályi követelményeknek megfelelően végezzék tevékenységüket.

A Társaság kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelmi szemlélet érvényesülését, a környezettudatos gondolkodás elterjedését munkatársai, szállítói és alvállalkozói körében, az érdekelt felek magasabb szintű kielégítése érdekében. Munkatársainktól elvárjuk a környezettudatos munkavégzést, amelyhez a rendszeres oktatások nyújtanak segítséget.

A fémkereskedelmi engedélyünk megtekintéséhez kattintson ide!

A begyűjtési engedélyünk megtekintéséhez kattintson ide!

A szállítási engedélyünk megtekintéséhez kattintson ide!